Billett til dine favoritter

ticketsDet finnes mange ulike måter å skaffe seg konsertbilletter enten det gjelder forsalg eller etter at det ordinære salget har startet. Forsalg er betegnelsen for salget som foregår før det ordinære salget har startet. Det foregår vanligvis på nettet et par dager eller opptil et par uker før hovedsalget starter. Det er typisk at disse billettene er tilgjengelig for kjenninger av artisten eller arrangørene, men også fanklubbmedlemmer eller nyhetsbrevabonnenter. Ønsker du å få tilgang på billetter før andre eller til arrangementer det er liten tilgang til, kan nyhetsbrev være nøkkelen.

Meld deg på nyhetsbrev

Konsertarrangørene, artistene, og billettselskapene sender alle ut nyhetsbrev. Der får man ofte sjansen til å kjøpe billetten for forskudd. Grunnen til at de gjør dette er å sikre lojalitet til kundene samtidig som de ønsker en kontinuerlig cashflow, noe dette forsalget bidrar til. Mange kredittkortselskaper har også ordninger hvor du kan kjøpe billetter på forhånd, forhør deg rundt dette før du blir kredittkortkunde eller dersom du allerede er det. Eneste ulempen er at du da gjerne må bruke kortet som betalingsmiddel.

Bli frivillig

Et annet alternativ er selvsagt å bli med i en fanklubb, det vil i de fleste tilfeller bidra mer til lojalitetspoeng enn dersom man bare abonnerer på nyhetsbrev. Ulempen her er dog selvsagt at man i motsetning til de andre alernativene oftest må betale for å bli med i en fanklubb. De tilgjengelige billettene vil også da begrense seg til det aktuelle bandet du er fan av, i tillegg er du avhengig av at bandet kommer til akkurat ditt sted på riktig tid. Ønsker du å komme enda nærmere på arrangementet kan det være en god idé å melde seg som frivillig. Da får du ta del i arrangementet på en helt annen måte og er du ekstra heldig får du kanskje møte heltene dine backstage.